Reklam

Eski B.A.P üyesi Himchan zorla taciz suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.


Eski B.A.P üyesi Himchan zorla taciz suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

24 Şubat'ta Seul bölge mahkemesi 10 aylık hapis cezası verdi ve seks suçluları için olan 40 saatlik bir tedavi programı almasını söyledi. Fakat mahkeme mağdurdan özür dileyecek vakti olması için tutuklama emri vermedi.

Himchan, 28 Temmuz'da bir adına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyordu. 3 kadın ve 3 erkekle Gyeonggi şehrindeki bir pansiyonda gezdikten sonra kadınlardan birisi polisi aradı ve Himchan'ı cinsel tacizle suçladı. Himchan "karşılıklı duygular olduğunu" iddia etmesine rağmen polis Himchan aleyhindeki suçlamanın geçerli olduğuna karar verdi ve mahkemeye iletti.

Bundan önce geçen yıl Ekim ayında "Reason of My Life" ile bir geri dönüş yaptı fakat yayınlanmasından sonraki 3 gün içinde alkollü araç kullanma suçlaması nedeniyle çıkan bir başka münakaşayla tüm promosyonlarını durdurdu.


.....................................................................................................................................

Kaynak: https://www.allkpop.com/article/2021/02/former-bap-member-himchan-sentenced-to-10-months-in-prison-for-sexual-assault

Hazırlayan: B.A.P Turkey

Yorumlar