Reklam

Eski B.A.P üyesi Moon Jongup'ın solo albümü "US" global müzik listelerinde etkileyici bir başarıya ulaştı

Eski B.A.P üyesi Moon Jongup'ın solo albümü "US" global müzik listelerinde etkileyici bir başarıya ulaştı,  Almanya'da iTunes K-pop listesinde #1 numaraya yerleşti.

13 Temmuz'daki Big Ocean ENM'e göre eski B.A.P üyesi Jongup'ın ilk mini albümü "Us" Amanya'daki iTunes 'Kpop Albüm' listesinde #1, Singapur'da #2, UK'de #3 numaraya yerleşti ve 10 farklı bölgede ilk 10 'dan giriş yaptı. Ayrıca 'Us' Endonezyave Tayland'ın olduğu  dört farklı bölgede iTunes 'Pop Albüm' listesinde ilk beşte yer aldı ve Birleşmiş Milletler ve Avusturalya'yı içeren 6 farklı bölgede de Apple Music'in 'K-pop Albüm' listesinde ilk 100'de yer aldı.

Jongup'ın albüm başarılarına göre başlık şarkısı "US" İsviçre'nin de olduğu 6 farklı bölgede iTunes'un 'K-pop Song' listesinde #6 numaraya yerleşti. Dahası, yan parça olan "Find" UK'in de olduğu 3 farklı bölgede iTunes 'K-pop Song' listesinde #33'e yükseldi.

Bu arada, Jongup şu sıralar ilk solo mini albümü "US" ile 8 Temmuz'da müzik sahnelerine geri döndü ve aktif bir şekilde başlık şarkısı 'Us'ın tanıtımını yapıyor. Jongup özellikle mini albümündeki tüm parçaların söz yazımı ve bestelemesinde yer alarak dikkatleri üzerine çekti.


Orjinal makale: https://www.allkpop.com/article/2021/07/former-bap-member-jongups-solo-mini-album-us-achieves-impressive-results-on-global-music-charts-ranking-1-on-germanys-itunes-k-pop-chart


............................................................

Çeviri: B.A.P TURKEY

LÜTFEN KAYNAK GÖSTEREREK KULLANIN! 

Yorumlar