Reklam

Sleepy X Bang Yong-guk X Din-Din X Mommy Son birleşti.. Yeni şarkı 'Grandeur' yayınlandı

Sleepy X Bang Yong-guk X Din-Din X Mommy Son birleşti.. Yeni şarkı 'Grandeur' yayınlandı [Resmi]

[OSEN=Muhabir Soyoung Park] Rapçi Sleepy yeni bir şarkı 'Grandeur' yayınladı.

Sleepy 13'ünde saat 18:00'de çeşitli çevrimiçi müzik siteleri aracılığıyla yeni dijital single albümü 'Grandeur'ı yayınlayacak. Bu albüm, 'Sleepy X Bang Yong-guk X Din-Din X Mommy Son' hip-hop'ın Avengers'leri tarafından oluşturuldu.

"Grandeur", başarının sembolü olarak bilinmesinin yanı sıra, bu 4 rapper'ın başarı hikayesini bütün samimiyetiyle ortaya koyan, dahası, bir araba markası ismiyle piyasaya sürülen ilk şarkı olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Özellikle, 'Show Me the Money' jüri üyelerinin şifrelerini anımsatan iki şarkının organik bağlantısı ile karakterizedir. İlk beat, Sleepy ve Bang Yong-guk'un otantik bir hip-hop trap şarkısıdır. İkinci boom bab beat'de DinDin ve Mommy Son'ın zarif rap ve otobiyografik sözleri şarkıya yön veriyor. Bir şarkı dinlerken doğal olarak iki şarkı dinlemenin mükemmel nefesi sinerji yaratmaktır.

9'unda yayınlanan ve daha önce yayınlanan müzik videosu teaser'ı da olağanüstü kalite göstererek beklentileri yükseltti.

Yayınlanan videoda, Sleepy'nin eski bir araba restorasyon manyağı olarak bilinen gerçek Model 92 Grandeur'u ortaya çıkıyor. Aynı zamanda Sleepy X Bang Yongguk X Dindin X Mommy Son'un görselleri de karizmatik bir atmosferle ortaya çıkardı ve derin bir izlenim bıraktı.

Bu arada, Sleepy'nin dijital single albümü 'Grandeur'ı 13'ünde, 18.00'de çeşitli çevrimiçi müzik sitelerinde dinlenebilirsiniz ve müzik videosu aynı anda Sleepy'nin resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak. 

Orjinal makale: https://n.news.naver.com/entertain/article/109/0004441104

.........................................................................................

Çeviri: B.A.P Turkey ve Google Translate :)


Yorumlar